Ny kollektion af populær vinyl

iQ Granit er Tarketts bedst sælgende homogene vinylkollektion nogen sinde. Nu udkommer den i sin 2015 udgave med både nye farver og funktioner

Det er snart 50 år siden, Tarkett første gang præsenterede den homogene vinyl iQ Granit. Siden er der lagt 80 mio. kvm over hele verden!

Det er på skuldrene af sådanne erfaringer, at Tarkett nu er klar med sin 2015 udgave af iQ Granit: Flere farver og seks nye ‘familier’, der opfylder krav til f.eks. antistatiske, skridsikre eller særligt akustiske belægninger.

Tarkett oplyser, at ikke mindst institutioner som skoler, hospitaler og plejecentre over hele verden har valgt netop denne vinylkollektion. Begrundelsen er alsidighed, holdbarhed og lang levetid og en særlig nem pleje og rengøring: Der kræves ingen voks, særlige rengøringsmidler eller polish, og der anvendes mindre vand.

- Det sparer 30 pct. på vedligeholdelsesomkostningerne, oplyser Tarkett.

Samtidig betyder de egenskaber et højt hygiejne niveau og adgang til bakteriekontrol. Det skal ses i sammenhæng med vinylbelægningens robuste overflade, der modstår selv hård slitage og leverer en stabil ydelse på gulvet gennem en lang levetid.
At den homogene vinylbelægning er fri for både biocider og ftalater er i dag måske næsten en selvfølge; værd at lægge mærke til er det imidlertid, at også VOC-niveauet fra iQ Granit er så lavt, at udslippet ikke kan måles.

- Og den homogene vinyl er 100 pc. genanvendelig, understreger Tarkett i sin præsentation.

iQ Granit målrettes markedet med en opdeling i design til rolige områder (Micro), akustisk krævende opgaver (Acoustic), skridsikre arealer (Safe) og deciderede vådrum (Multisafe). To andre dessiner er til de ledende gulve (Toro SC) og til de permanent antistatiske belægninger i f.eks. ESD-følsomme områder på hospitaler (SD).

Sidst, men ikke mindst, er 2015 udgaven af iQ Granit udkommet med en del flere farver, der har været efterspurgt af mange arkitekter til designopgaver i receptioner og gangområder.

 

Foto: iQ Granit er udkommet i 50 farver, heraf mange nye. Den homogene vinyl er genanvendelig.