Ny kollektion af sikre vinyler

Design er også en afgørende parameter, når danske arkitekter og bygherrer arbejder med skridsikre gulvbelægninger

Det har fået Forbo Flooring, globalt førende producent af gulvmaterialer, til at introducere en opdateret kollektion af de skridsikre vinylbelægninger Surestep, Safestep og Safestep Aqua i bredt og varieret farveudvalg fra klassiske gråtoner til dæmpede pasteller og sprælske, intense kulører. En silkemat finish giver vinylerne det elegante udtryk, som matcher en nordisk designæstetik.

Sikkerhedsvinylerne er udviklet til professionelt brug i områder med risiko for glatte gulve: Produktionskøkkener, vaskerier, havecentre og rum til fødevarefremstilling med høje krav til en nem og effektiv rengøring.

Fælles for de nye Step-produkter er deres brug af anti-slip partikler, så belægningerne indfrier kravene fra de respektive standarder EN13845 og DIN51130. Safestep Aqua er specielt beregnet til de vådeste rum og overholder derfor også standarden for skridsikkerhed på gulve, der er planlagt til aktiviteter uden fodbeklædning, DIN51097.

På toppen er kollektionens vinyler belagt med et smudsafvisende og slidstærkt lag PUR, der er ridsefast og modstandsdygtigt overfor misfarvninger fra kemikalier og rengøringsmidler.

Forbo Flooring understreger at Step-vinylerne er fremstillet med et indhold på hele 60 procent genanvendte materialer.