Fliser uden grænser

Det er slut med producenternes standardmål på elastiske gulves fliser og baner. Nu kan en Hillerød-virksomhed skære alle formater til fornuftige priser

Elastiske gulvbelægninger med fliseformater i enhver størrelse – uafhængigt af banebredder og standardmål – kan nu blive til virkelighed.

Baggrunden er en løsning fra Jelu Gulvbelægning i Hillerød. Virksomheden har valgt at investere et betydeligt beløb i et produktionsapparat, der kan imødekomme alle kundeønsker til geometriske formater i gulvets belægning. Maskinen, der er hjertet i løsningen, er den eneste i Danmark.

- Vi har gennem årene sagt nej til rigtig mange forespørgsler, fordi eksisterende standardmål har sat begrænsninger for mulighederne. Dem har vi nu ophævet, forklarer direktør i Jelu Gulvbelægning, Henning Bast Nielsen. Hvis kunden ønsker sig et skakternet gulv i 17 x 17 cm linoleumsfliser, så er det det, vi leverer, erklærer han!

Investeringen åbner dermed for en langt større grad af kreativitet og virkeliggørelse af egne ideer, når der skal lægges ny belægning på gulvene både privat og i virksomheder, konstaterer Henning Bast Nielsen.

Nicheområde

Hidtil har der kun været ganske få standardstørrelser i linoleums- og vinylfliser. At udfærdige specialmål har været for kostbart.

- Men vores specialudviklede stansemaskine skærer lige godt i gummi, linoleum og vinyl, så vi nu kan levere alle formater i elastiske gulve – hurtigt, effektivt og til priser, man kan betale, understreger Henning Bast Nielsen.

Jelu Gulvbelægning etablerer hermed et nicheområde, fordi ingen anden gulventreprenør i Danmark ifølge direktøren kan tilbyde en tilsvarende serviceydelse.

- De nye muligheder hos os vil være relevante for de fleste af Danmarks omkring 1000 gulventreprenører, fordi slutbrugerne efterspørger specialstørrelser. Så nu bliver kollegerne kunder hos os, håber Henning Bast Nielsen, som også forventer at få besøg af design-engagerede arkitekter, når de individuelle gulvløsninger skal skabes.

jelu.dk