Sikkerhedsgulv i roklubbens sauna

Hellerup Roklub ligger i Hellerup Havn udenfor København

Efter et projekt af arkitektfirmaet Nanna Kallenbach & Jakob Rasmussen opførte Hellerup Roklub i 2012 en sauna med fælles bad og toilet til sine roklub- og badstuemedlemmer.

- Med 700 hyppige brugere var det ekstremt vigtigt, at skridsikkerhed, hygiejne og rengøringsvenlighed var i top, for belastningen på både sauna og bad er stor, påpeger arkitekten Jakob Rasmussen.

De specifikationer betød, at arkitekterne følte sig sikre på valget af gulvbelægning: Skridsikker vinyl! Den gulvtype tåler både vand, saunaens varme og kan nemt gøres ren! Tegnestuens valg faldt på Walkway VM20 fra Altro.

Efter halvandet års brug er arkitekterne ikke i tvivl om, at Altro-gulvet lever op til forventningerne: – Vi er meget begejstrede for belægningen, der i den grad lever op til forventningerne om både høj sikkerhed, god hygiejne og optimal rengøringsvenlighed.

- Faktisk er vi så tilfredse, at vi nu anbefaler VM20 alle de steder, hvor vi laver installationer af denne art, lyder det fra arkitekt MAA Jakob Rasmussen.