Scandinova-gulvmesse i maj

Gulvmesse for tolvte gang hos Scandinova i Søborg

Scandinova har så stor succes med sin gulvmesse, at gæster fra provinsen køres ind i lejede busser.Det oplyser gulvgrossisten. Messen er planlagt til 17. maj hos Scandinova, hvor hele dagen er sat af med åbning kl. 9.

Scandinova-messen er en unik anledning for de førende leverandører til at vise både produkter og løsninger i opstillede telte på forpladsen.

Det er 12. gang, Scandinova omdanner virksomhedens domicil i Søborg til en ”markedsplads” med telte, forlystelser og udstillinger. Erfaringsmæssigt venter man stort rykind af besøgende, som også mødes af mad og drikke i form af ”streetfood”, soft-drinks og fadøl fra egen bar!

Et af de nyere tiltag er catwalk-opvisning af arbejdspladsernes sidste skrig og dermed nyheder inden for arbejdstøj og tilbehør til gulvlæggere og gulvslibere.

Skulle man få lyst til eller behov for at få frisuren klippet i løbet af dagen, vil der være mulighed for det, fordi elever fra Københavns Frisørskole er klar med saks og føn.

Som om det ikke var nok, vil der i tilgift være flere aktiviteter.

– Men dem afslører vi ikke før selve dagen, lokker Scandinova.

Der er gaveposer til de første 300, som lægger vejen forbi messen i maj. Får man sådan en, består indholdet af vareprøver og information fra udstillerne.

Scandinova venter gæster fra hele landet; lejede busser direkte til messen afgår fra Odense, Aarhus og Aalborg.

Foto:Det er 12. gang, Scandinova omdanner virksomhedens domicil i Søborg til en ”markedsplads” med telte, forlystelser og udstillinger.