Roth Nordic får ansvaret for Roth UK

Roth Nordic får ansvaret for Roth UK og skifter samtidig navn til Roth North Europe

Beslutningen om den nye Roth organisation blev truffet for mere end et år siden. Tiden frem til i dag, er gået med grundige analyser af markedet i UK, og planlægning af den fremtidige platform og organisation. Nu er man så endelig klar til implementering af den nye strategi.

Det er først og fremmest et stort skulderklap, og en lige så stor tillidserklæring, når ”Executive Board” af det familieejede RothIndustries GmbH & Co. KG lægger ansvaret for selskabets engelske aktiviteter i hænderne på ledelsen i Roth Nordic, som hidtil har stået i spidsen for de nordiske og baltiske aktiviteter, skriver virksomheden i en meddelelse, der fortsætter:
-”Executive Board” har bl.a. lagt vægt på den positive vækst og udvikling som Roth Nordic har været eksponent for i de seneste 5 år.

-Ud over den rent strategiske beslutning om at lægge Roth UK ind under Roth Nordic, så er der mellem de 2 et ganske godt match både markedsmæssigt og produktmæssigt. I begge regioner har vi særlig fokus på gulvvarme og -køling samt rørsystemer tilvand og varme. Roth Nordic står i dag, indenfor disse produktsegmenter, på en særdeles stærk platform, som giver os et godt afsæt til den videre udvikling i UK, udtaler Market Director, Per Kronil.

Roth Nordic har siden 2008 haft nordisk hovedsæde i Frederikssund med tilhørende centralt logistik- og servicecenter. For stadigt at kunne tilbyde samme høj servicegrad og leveringssikkerhed,
påbegynder vi nu en større udvidelse af både lager og administration i Frederikssund.

Udover centralt logistik- og servicecenter, vil udvidelsen af vores nordeuropæiske hovedsæde også komme til at rumme opgraderede kunde- og undervisningsfaciliteter samt
et helt nyt forretningsben for Roth North Europe; Præfabrikerede løsninger indenfor gulvvarme og -køling og rørsystemer til vand og varme.

Roth North Europe har en klar vision om en stærk forankring lokalt på vores markeder. Derfor vil vores salgskontorer i de nordiske lande og UK fortsat sikre lokal sparring og support.