Vinylfliser til fri fantasi

Tarkett har netop lanceret en helt ny LVT-kollektion, Id Mixonomi – vinylfliser i syv forskellige faconer og et væld af farver

Et nyt gulvdesign, Id Mixonomi, er kommet til verden. De nye ”Luxury Vinyl Tiles” fra Tarkett har allerede inden lanceringen i Danmark vundet en Red Dot Design Award for innovativt design.

Den geometriske og ikoniske hexagon-figur danner grundlag for Id Mixonomi-kollektionens syv store vinylfliser og tre mini-vinylfliser, som kan kombineres på et utal af forskellige måder. De uendeligt mange kombinationsmuligheder afspejles også i navnet ‘‘Mixonomi’’, der blandt andet er et synonym for det ‘‘at kombinere.’’

Ud over vinylflisernes mange former, så består den spændende kollektion af i alt 33 forskellige farver, der spænder fra de helt neutrale pasteller til de mere mættede farver.

– Gulvet bliver dermed til en ny designmæssig legeplads, hvor designere har mulighed for at lege med former, farver og mønstre og på den måde fortælle deres helt egen historie, fremhæver Pia Gregersen, marketingkoordinator hos Tarkett i Danmark.

Gulvet er godkendt og yderst velegnet til erhvervsområder, som f.eks. butikker, hoteller og restauranter, hvor både design og holdbarhed spiller en vigtig rolle.

– Med den nye Id Mixonomi-kollektion har det været vigtigt for os at skabe et gulv, der både giver arkitekter og designere muligheden for at skabe unikke og skræddersyede indretningsudtryk. Men mindst lige så vigtigt har det været at lave et gulv, som er holdbart og modstandsdygtigt over for slitage, forklarer Pia Gregersen.

Vinylflisernes 0,70 mm pur-forstærkende slidlag med Topclean XP gør LVT-gulvet særdeles modstandsdygtigt, hvilket også medfører, at vedligeholdelsesomkostningerne forbliver lave.

Billedtekst: (anvend gerne flere fotos) – hel side

De nye ”Luxury Vinyl Tiles” fra Tarkett har allerede inden lanceringen i Danmark vundet en Red Dot Design Award for innovativt design.