NFM Gulve får afdeling i Jylland

Tæthed på kunderne og hurtigere levering ligger bag NFM Gulves beslutning om at etablere sig med afdeling i Midtjylland

Flere og flere har fået øjnene op for de løsninger, som svenske NFM Flytgolv kan levere. Og tilfredsheden er tilsyneladende god, for leverandøren af støbte gulve kan notere en stadig stigende efterspørgsel. Det fører nu til, at den danske dattervirksomhed, NFM Gulve A/S etablerer sig med egen afdeling i Midtjylland.

– Vi åbner en afdeling i Jylland, fordi efterspørgslen har været stadigt stigende gennem de sidste to-tre år. Vore løsninger er blevet positivt modtaget, og kunderne har kunnet konstatere, at vi lever op til forventningerne, siger Tim Exbøl, der leder NFM Gulve.

– For at styrke servicen over for kunderne har vi besluttet at komme tættere på dem, både når det gælder pumpebiler, og også når det gælder sækkevarer, hvor man hurtigere kan komme til et udleveringssted, siger Tim Exbøl der tillige oplyser, at den nye afdeling skal dække såvel Jylland som Fyn. Der er dog endnu ikke truffet endelig beslutning om, hvor afdelingen konkret bliver placeret.

De stigende krav til både akustisk og termisk isolering er positiv for efterspørgslen efter NFM Flytgolvs løsninger med undergulve i skumbeton. Det gælder i kontor- og institutionsprojekterne, men ikke mindst i de mange boligejendomme, der aktuelt opføres på det danske marked.

Skumbeton, der er en blanding af beton og skum, har en lavere vægt og densitet, helt ned til 300 kg pr. kbm. Det gør betonen nemmere at håndtere og stiller færre krav til konstruktioner og statik. Med et patenteret udstyr til stor produktion kan NFM Flytgolv producere og udlægge skumbeton in situ med min. 100 kbm pr. time. Ud over skumbeton markedsfører NFM Flytgolv flydespartel, håndspartel og EPS-beton (med flamingokugler).

Billedtekst: (Ian: vi må bruge et foto fra arkiv, som vi tidligere har anvendt)

NFM Gulve A/S leverandør af undergulve i skumbeton kommer tættere på kunderne i Jylland og på Fyn med en ny afdeling i Midtjylland.