Nyt it-modul til digital kvalitetssikring

Gulvbranchen har udviklet et nyt modul til det digitale værktøj til kvalitetssikring

Hidtil har GVK-medlemmer, der både etablerer vådrum og andre gulve, haft behov for at registrere i to systemer, GVK-Portalen og i it-løsninger fra f.eks. iKontrol eller Ajour. Men nu sikrer en udvikling af Gulvbranchens digitale kvalitetssikring, at brugerne også får adgang til kvalitetssikringen direkte fra deres it-løsning, så de kan nøjes med at registrere deres opgaver i ét system.

Nu kan GVK-medlemmer også registrere deres vådrum i Gulvbranchens digitale kvalitetssikring. Gulvbranchen har videreudviklet systemet, så det omfatter alle typer gulvarbejder, og dermed slipper GVK-medlemmerne for at registrere både i GVK-portalen og f.eks. iKontrol eller Ajour.

– Det nye modul vil helt sikkert gøre hverdagen endnu lettere for GVK-medlemmerne. Nu opsamles alle data i en database, så medlemmerne ikke skal registre vådrumsarbejdet flere steder, siger Torben Hessing-Olsen, konsulent i Gulvbranchen.

Klar til flere registreringer

Baggrunden for, at det har været prioriteret højt at få udviklet modulet, er, at Gulvbranchen forventer, at flere entreprenører melder sig ind i GVK.

– Det er vigtigt, at vores it-systemer er gearet til at kunne tage imod flere indberetninger om vådrumsarbejde. Og da vi både regner med flere GVK-medlemmer og samtidig går over til fjernaudit, skal vi både kunne modtage flere registreringer og gøre det nemt for medlemmerne at bruge systemet, siger Torben Hessing-Olsen.

Gulvbranchens nye løsning blev lanceret på Dansk Byggeris IT-messe.

– Gulvbranchen har i samarbejde med Basit været foregangsmænd på brancheløsninger til kvalitetssikring, og det er vi stolte af. Og det er med glæde, at vi kan konstatere, at andre af Dansk Byggeris sektioner er begyndt at fatte interesse for konceptet, siger Torben Hessing-Olsen.

Foto:Torben Hessing-Olsen, konsulent i Gulvbranchen, har været med til at videreudvikle det digitale værktøj til kvalitetssikring.