Nye folk i spartel og lim

Ardex Scandinavia opruster med flere medarbejdere og ny viden om sine nicheprodukter

Ardex Scandinavia, producent af spartelmasser og klæbestoffer til gulv og væg, har ambitionen om at placere sig solidt i toppen af markedet. Det fremgår af en aktuel information fra Ardex, der oplyser, at teknisk salgskonsulent Allan Petersen er blevet markedschef og skal styrke virksomhedens position på gulv- og vægmarkedet i Danmark.

Samtidig er en ny teknisk salgskonsulent føjet til på lønningslisten, nemlig Michael Kjærsgaard-Rasmussen. Michael Kjærsgaard-Rasmussen imødekommer en markant voksende efterspørgsel på Ardex Scandinavias kombination af hurtigttørrende og hurtigthærdende materialer til gulve og vægge med solidt fagligt funderet rådgivning om kundernes projekter.

– Vi har oplevet stor vækst på markedet for væg- og gulvløsninger. Derfor opruster vi med håndværksmæssige og tekniske kompetencer, der kommer til at løfte vores salg og rådgivning over for både gulvlæggere og malere. Samtidig har vi planer om yderligere ansættelser i nær fremtid, udtaler adm. direktør Michael Nielsen, Ardex.

– Ikke mindst i gulvlime har vi oplevet stor fremgang efter opkøbet af tyske Wakol sidste år, kommenterer den nye markedschef, Allan Petersen. Det opkøb betyder, at Ardex i dag tilbyder et komplet program af gulvlime til alle typer belægninger.

– Sammen med vores øvrige produktprogram og den tekniske ekspertise i huset betyder det, at vi kan levere totale løsninger til opbygning af gulve og vægge. Det er noget af det, som vi vil satse på, tilføjer Allan Petersen.

Foto: Markedschef Allan Petersen skal bl.a. servicere projektkunder og butikskæder, bidrage til forretningsudviklingen og udbygge videndeling med Ardex’ tekniske afdeling.