Her kan du lege med gulvets designudtryk

Tarkett udfordrer arkitekter og indretningsarkitekter til at tænke kreativt, når det gælder det designmæssige udtryk i rummet

Der er ingen undskyldning for ikke at være kreativ, når det gælder gulvets udtryk i rummet og i bygningen. Det gælder bygherre, men især bygherres kreative rådgivere: arkitekter og indretningsarkitekter. Det er budskabet fra Tarkett, der mener at have de rigtige redskaber parat til den kreative gulvleg – nemlig Tarketts Luxury Vinyl Tiles.

Med denne serie får arkitekter og indretningsarkitekter alle forudsætninger for at skabe unikke designgulve. Kollektionerne findes i flere forskellige formater, mønstre og farver, og så er de samtidig meget slidstærke og lette og holde, lyder de lokkende og udfordrende toner fra Tarkett.

Tarkett argumenterer videre, at en individuel stil ofte kan være vigtig for restauranter, kontorer og butikker.

– At bruge indretning til at visualisere og forstærke sit varemærke er anerkendt i dag, og her spiller gulvet en vigtig rolle. Desuden giver gulvet mulighed for at fremhæve visse dele af lokalet frem for andre, lyder det fra Tarkett.

Hertil har Tarket skabt en række særlige mønstre med modulopbygget luksusvinyl, LVT. Det gør det ifølge Tarkett nemt at kombinere forskellige træ- og stenmønstre til fotografiske, farvekoordinerede og monokrome mønstre.

Foto:Tarketts Luxury Vinyl Tiles giver arkitekter og designere kreative muligheder for at skabe mønstre, der passer til rummets udformning.