Gulv uden blødgørere guldcertificeret

Verdens førende inden for udvikling af innovative og bæredygtige gulve, Tarkett, lancerer nu iQ One i Danmark. Gulvet er certificeret på guldniveau i henhold til Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® er den globale certificeringsordning med nogle af de strengeste krav til produkters miljø- og sundhedsmæssige egenskaber.

Gulvet iQ One er den nyeste generation af homogene gulve uden PVC og blødgørere. Med en høj slidstyrke er iQ One et godt gulv til stærkt trafikerede områder som industriens produktion­er, børneinstitutioner, omsorgsfaciliteter og sundhedspleje, hvor kravene til gulvets funktion og bæredygtighed er ekstremt høje.

Tarkett kalder sig selv “dedikeret” til at udvikle bedre og sundere omgivel­ser i indretningerne. Med iQ One er der skabt et gulv, der opfylder kravene til slidstyrke uden at give afkald på design og fleksibilitet. Det patentanmeldte materiale uden PVC har de samme gode egenskaber som Tarketts øvrige velrenommerede iQ-gulve.

iQ One fås i 38 farver og tre retningsfrie mønstre: “Dusty”, “Classic” og “Misty”. Farveskalaen går fra milde til kraftige toner, og farverne kan matches med hinanden med den hensigt at skabe harmoniske og hyggelige miljøer.