Varemærker i samarbejde

Sika Danmarks to varemærker Casco og Schönox introducerer nu i fællesskab et nyt premium-brand til gulvlæggere

Det har fået navnet Casco Floor Expert. Den nye produktlinje tilbyder et bredt sortiment af produkter inden for både gulvspartelmasse og gulvlim, tilpasset professionelt brug.

– Dermed bliver tilbuddet til gulvlæggeren mere klart og simpelt med et specialiseret og nøje udvalgt sortiment under et enkelt varemærke, forklarer Sikas nordiske marketingchef for Casco og Schönox, Kent Renstrøm.

Indholdet af det samlede produktsortiment er det samme, så gulventreprenøren skal ikke ændre på sin arbejdsgang og bruge tid på at lære et nyt produkt at kende. Men med den nye Casco-Schönox grafiske brugerflade bliver produktets anvendelsesområde tydeliggjort: Lagtykkelser, blandingsforhold m.v.

– Det skal være så nemt som muligt for gulvlæggeren, lyder det fra Kent Renstrøm. Casco Floor Expert er et resultat af, at kunderne ønskede sig et koncept med et varemærke med tydelig information og en simpel sortimentsstruktur. Det har vi nu givet dem, erklærer Kent Renstrøm.

Begge varemærker får nye hjemmesider. Casco Floor Expert er at finde på Cascos nye hjemmeside på casco.dk.

Casco og Schönox har været en del af Sika Danmark A/S siden 2013.

Foto: Den grafiske opbygning af etiketten på produkterne i Casco Floor Expert er simpel og letaflæselig. Det fremgår, at afsenderen er både Casco og Schönox.