Kendt LVT-producent åbner i København

Ehrenborg, som overtog Interface-agenturet sidste år, vil i tæt dialog med arkitekter og designere om high-end-markedet

Til maj er der ‘gulvfernisering’ i Københavns Nyhavn. Det lover svenske Ehrenborg, der snart er klar til at åbne sit nye gulvgalleri på den adresse med bl.a. Nordic Flooring LVT- og Interface-tæpper i flise- og plankeformater.

– Nu vil vi i nærkontakt med arkitekterne, for vi har de produkter, som de efterspørger, proklamerer Ehrenborgs danske salgschef Knud Hansen, der er en af hovedkræfterne bag indretningen af Ehrenborgs besøgsadresse i et gård­rum fra 1700-tallet i Nyhavn:

– Når Københavns bykerne med sin autentiske historie gennem tre århundreder bindes sammen af de nye broer, bliver Nyhavn en af de mest centrale adresser, der er nemt at nå til for alle de rådgivere, der arbejder med byggeriet, vurderer Knud Hansen.

Magnet for arkitekter

Ehrenborgs CEO, Jörgen Warsell, ser også adressen som en magnet på arkitekter:

– Vi har erfaringen fra vore andre afdelinger i Oslo og Stockholm med hjemsted i områder af byen, hvor andre af byggeriets centrale virksomheder i forvejen har slået teltpælene i. Når Ehrenborg inviterer, ved arkitekterne, at det er umagen værd at komme – både for de nyheder, vi præsenterer, og for underholdningen, forklarer Jörgen Warsell, der har arbejdet med gulv i mere end tyve år hos virksomheder som Boen og Forbo.

Knud Hansen, der selv er en kendt gulvprofil fra 15 år som skandinavisk chef hos DLW Armstrong, erklærer, at det er på tide, at Ehrenborg bliver et af de hotte emner, når talen er om gulv:

– Vi repræsenterer trods alt verdens største producent af tæppefliser, og vi er den førende udbyder af LVT (Luxury Vinyl Tiles) i Norden. Samtidig har vi den troværdige miljøprofil, der er et stærkt argument herhjemme netop nu!

Topfoto: Ehrenborg åbner i Nyhavn 43, der har en historie, som går tilbage til Frederik 4. og begyndelsen af 1700-tallet. Adressen bindes sammen med Christianshavn via den kommende Inderhavnsbro.