Mere sisal og nyt fra LVT-vinylerne

– En inspirerende og lys udgave af Domo­­tex, som denne gang udtrykte­ optimisme, aktivitet og fremgang, lyder anmeld­el­sen fra direktør Sten Has­ling, Eriksen Randers A/S, efter be­søget i Hannover

Eriksen Randers er agent for bl.a. Otto Golze & Söhne, hvis Astra-sisalkollek­tioner blev vist på Domotex med god gennemslagskraft, også i Danmark.

– Det er den design- og kvalitetsbevidste forbruger, der efterspørger sisal på grund af produktets kombination af modernitet og historie sammen med naturfiberens bæredygtighed, forklarer Sten Hasling.

På kontraktmarkedet er det især designvinylerne, der er bud efter, tilføjer direktøren for Eriksen Randers og peger på Gerflors Creation LVT-kollektion (Luxury Vinyl Tiles) som et stærkt bud til plejesektorens institutioner og til butiksindretning.

Franske Gerflor producerer Creation i to versioner med slidlag på 0,55 eller 0,70 mm, der tilfører belægning­en øget slidstyrke.

Med en total tykkelse på kun 2,5 mm er vinylfliserne i mange formater en fleksibel løsning til både renovering og nybyggeri. Det er robuste produkter med en klassificering efter EN685 over 34!

Creation er udkommet i over 58 designs med både træ og mineraler som motiver; produktionen omfatter præg og struktur i overfladen, så den fremstår endnu mere autentisk med naturprodukternes motivverden, men med den robuste slidstyrke fra vinyl og PUR.

Eriksen Randers oplyser, at Gerflors LVT-kollektion kan recycles i sin helhed, og at belægningen respekterer EU’s grundliggende kemikalielovgivning, REACH.

Foto: Gerflor står bag LVT-kollektionen Creation med motiver fra såvel træ som mineraler.