Nyhed i blød akustik

Ehrenborg Acoustics er navnet på den nyeste kollektion fra svenske Ehrenborg, som står bag bio-belægningen af udelukkende genanvendelige materialer og naturligvis uden de udskældte ftalater

-Målgruppen er hårdt belastede og stærkt trafikerede belægninger på skoler, biblioteker, kontorer, hospitaler og plejeinstitutioner, påpeger Ehrenborg, som fremhæver, at akustikgulvet er udviklet med de tre værdier bæredygtighed, ydeevne og æstetik som overskrifter.

Råmaterialerne er lokale og alle naturbaserede og genanvendelige, påpeger Ehrenborg, der også garanterer miljøvenlig produktion. Ydeevnen udmærker sig ved, at akustikgulvet dæmper op til 19 dB og har en ekstrem modstandsdygtighed, tilpasset offentlige miljøer. Hvad udseendet angår, glæder Ehrenborg sig over at præsentere en bred kollektion med træ – og flisedesigns samt terrazzo-look, men også ensfarvede og marmorerede indslag.

Endelig tilbyder Ehrenborg et nyt designprogram til arkitekter, som i fire trin vælger dæmpning, mønster, farve og struktur til belægningen.

Alle produkter fra Ehrenborg Acoustics er mærket med Indoor Air Comfort Gold Label.