Gulvsnak på madmesse

Altro Nordic viser vejen til at komme i øjenhøjde med professionelle brugere af særligt skridsikre gulvløsninger

Hvem har mest føling med sikre gulvbelægninger i storkøkkener på restauranter eller f.eks. plejeinstitutioner?

Producenten af de kendte skridsikre vinylgulve Altro mener i hvert fald, at en af de grupper, som burde høres om deres syn på de skridsikre gulve er de professionelle brugere i køkkenerne: Kokke, køkkenchefer, diætister og dem, der gør rent.

- Men de kommer faktisk sjældent til orde, konstaterer teknisk konsulent hos Altro Nordic, Jan Adrian. Og det er grunden til, at Altro altid er at finde med sin faste udstillingsstand på Copenhagen Food Fair i Bella Center, København. Fra den søger Altro kontakt til messegæster, som ganske vist kommer for at se på induktion og lynkøl og det sidste skrig i molekylær gastronomi, men med lidt held også stopper op for at beskæftige sig med arbejdsmiljøet. For det er det, sagen drejer sig om, når man drøfter den rigtige belægning under fødderne, mens kokkehuen er bøjet over gryderne.

- Samtidig med, at Altro fastholder og udvikler sin dialog med byggeriets rådgivere, bruger vi en fagmesse som Copenhagen Food Fair til at løfte vidensniveauet om gulve hos dem, der skal bruge dem, forklarer Jan Adrian. Han tror også på, at Altro med den metode er med til at udvikle bedre løsninger, fordi opmærksomheden om de rigtige gulvløsninger – dem, der er sikre, langtidsholdbare og nemme at rengøre – bliver større hele vejen rundt.

Altro har ikke alene egen stand, men samarbejder også gerne med udstillere på fagmesserne, som er motiverede for at bruge Altro’s belægninger på deres egen stand. På den måde vises den skridsikre belægning i rette sammenhæng og miljø.
Efter samme opskrift deltager Altro også på Health & Rehab messen og i Sverige på Fast Food & Café messen.
 

Foto: eksempel på en opgave, som Altro Nordic kan adressere på en messe som Copenhagen Food Fair i Bella Center: Altro Stronghold K30, anvendt i Madservice Hernings centralkøkken.