Unikt totalkoncept vil levere flottere trægulve

Trip Trap Woodcare har hidtil især gjort sig bemærket indenfor eksporten. Nu deles der ud af mere end fyrre års erfaring for at styrke det professionelle hjemmemarked

Fremstillingen af et trægulv fra savværk til det færdige resultat, klar til ibrugtagning, er en kompleks proces. Og det bliver det bare endnu mere i takt med, at der kommer flere træsorter, overflader, strukturer og farver på hylderne med et tilsvarende udvalg af midler til pleje, rengøring og vedligehold.

I en så lang forsyningskæde er valget af de enkelte led ikke noget, man bør overlade til tilfældigheder.

Det er et centralt budskab fra en erfaren aktør indenfor serviceydelser og plejemidler til trægulve, Trip Trap Woodcare A/S. Den kendte virksomhed med base i Lunderskov har tradition for at ligge i træplejemidlernes førerfelt. Nu er der et samlebind klar med de mange erfaringer fra fire årtier med trægulve: – Trip Trap Woodcare har viden, kompetence og produktportefølje, så vi med et enkelt greb kan overse og rådgive om den totale proces, forbundet med at vælge, installere og drifte et trægulv, lyder den strategiske udmelding fra Trip Trap Woodcare. Den aktuelle ambition går ud på at befæste sin position blandt udførende entreprenører med trægulve som kerneforretning: Dem, der lægger; dem, der sliber; og dem, der vedligeholder.

Til at nå derhen har producenten udvalgt en teknisk salgskonsulent med indsigt i det professionelle marked.

Og Trip Trap Woodcare kan komme dybt ned i maskinrummet, hvis det lykkes at formidle det allerstærkeste bud i træplejens trosbekendelse: – Vælg den professionelle partner – dvs. Trip Trap Woodcare – før du vælger produkt og metode, opfordrer teknisk salgskonsulent Mads Nielsen, hvis ansvar det er blevet at få entreprenørerne i tale.

Den løsning tager afsæt i, at Trip Trap Woodcare har viden om alle processerne omkring trægulvets pleje og vedligehold og derfor kan sikre det rigtige og grundige forarbejde, inden der vælges produkter.

De fagligt bedste

Erfaringerne strømmer ind fra hele verden, fordi Trip Trap Woodcare i de seneste tyve år især har præsteret væksten på eksportmarkederne og har ført en intensiv dialog med alle, som har indflydelse på og indsigt i trægulvets produktion, montage og drift. Således leverer Trip Trap Woodcare i dag primere og olier til trægulvsproducenter i det meste af verden; den viden, som er opsamlet her, kan vise sig værdifuld senere, når gulvet skal forberedes, efterbehandles og vedligeholdes.

- Det er vores mål, at de fagligt bedste gulvlæggere og gulvslibere varetager opgaverne. Det vil vi sikre med ikke bare rådgivning, men også uddannelse, forklarer Mads Nielsen, som tilmed lover, at uddannelsen kan finde sted både hjemme i produktionen og ude hos kunderne.

- Trip Trap Woodcares totalkoncept er enestående, fordi det rækker fra trægulvsproducentens samlebånd til det færdige gulv, erklærer Mads Nielsen og peger på, hvordan det medfører, at han kan bistå med både råd og dåd i hele gulvet livscyklus.

- Det er også en grund til, at vi gerne ser, man vælger Trip Trap Woodcare som partner, inden produktløsningen overvejes, uddyber Mads Nielsen.

Trip Trap A/S blev grundlagt af Ib Møller for mere end 40 år siden med speciale i forarbejdning af træ. Plejesektionen Trip Trap Woodcare A/S blev udskilt i 2007.