Den dristige grå

Junckers, trægulvsproducenten, er en af de udbydere, som – på trods af et udfordrende og konservativt marked – insisterer på at udvikle produktporteføljen med en fin frekvens

- For trods alt er der bevægelse – også i efterspørgslen, som lige nu bevæger sig retning af et ønske om rustikke udtryk med nye og mere eksotiske farveholdninger, lyder det fra Junckers, som har efterkommet en stabil strøm af ønsker om et trægulv i gråtoner. Farven har i længere tid været et tema i boligindretningens andre elementer; nu er den også trængt igennem til gulvet.

Med inspiration fra kuløren på det træværk, man kan træffe i form af drivtømmer ved kysterne, hedder Junckers svar på boligdrømmene Driftwood Grey. Farven kan leveres som et forbehandlet trægulv af eg, klar til installation, eller det eksisterende trægulv kan grånes ved hjælp af Junckers Driftwood Grey Oil. Olien påføres med et par behandlinger, og det før så neutrale, lyse trægulv indfarves med en ny dybde og karakter, som derefter afsluttes med en klar olie.

- På den måde kan man hente de populære nordiske naturudtryk ind i hjemmet, når vi planlægger vores indretning, lover Junckers, som fører Driftwood Grey i en almindelig egeplanke, en egeplanke med ekstra tekstur og en 2-strip egeparket.