Undergulv i én arbejdsgang

Med dobbelt så lang forarbejdningstid tilbyder en ny spartelmasse fra Ardex, at hele undergulvet kan spartles i en enkelt arbejdsgang

Ardex K 39 hedder det nye spartelprodukt, som kan forarbejdes i op til 40 minutter i spanden, såvel som på gulvet. Det er dobbelt længe som kendte forarbejdningstider og reducerer risikoen for synlige overgange mellem spartelblandinger. Efterspartling og slibning er ikke længere nødvendig, oplyser Ardex. Det er en stor fordel til store undergulvsarealer til storformatfliser og designergulve.

- Spartelmassens teknologi – kaldet Microtec – betyder samtidig, at Ardex K 39 flyder jævnt og hurtigt ud og dermed nivellerer sig selv med et plant undergulv som resultat, forklarer teknisk chef Hos Ardex Danmark, Carsten Rasmussen.

Ardex har tillige lanceret gulvlimen Ardex Premium AF 740, som har et højt monteringshug. Den er let at påføre og drøj at arbejde med. Sammen med Ardex K 39 giver den nye gulvlim en særlig god vedhæftning af f.eks. linoleums- og tæppebelægninger.