Træ til elegance og til tradition

Tarkett, international gulvproducent med linoleum, vinyl, tæpper og træ på programmet, glæder sig over, at danskerne vælger trægulvet til deres boliger

- Naturen ind i hjemmet er et udslagsgivende argument, konstaterer en ny brugerundersøgelse.

Tarkett introducerer nu en kollektion af eksklusive trægulve under navnet Atelier Collection. Den indeholder ekstra brede plankegulve og trægulve med en mere rustik karakter. Der er hvide trægulvsnyheder i kollektionen.

Tarketts mest eksklusive trægulv hedder Elegance med brede og ekstra lange egeplanker i tre varianter: Eg, Eg Lime Stone og Eg Umber Brown. Overfladen er behandlet med hårdvoksolie, som fremhæver egetræets årer.

Heritage er et gulv med stærk patina. Det har et rustikt udseende med store knaster, barklommer og sprækker, som naturen har skabt. Naturlige materialer er på mode, og man kommer ikke meget tættere på naturen end den rustikke eg.

Tango Ask Hvid Børstet er nyheden i ask. De lyse gulve skaber plads og er lettere at kombinere med den øvrige indretning. Det gælder, hvis man vil have ‘hvidt-i-hvidt’ eller en mere farverig indretning med møbler og tekstiler. Overfladen er behandlet med Proteco Natura mat lak.