Ny gulvmesse går til Tyrkiet

Hanover Fairs International ekspanderer igen – denne gang med et nyt fokus på Mellemøsten

Hanover Fairs Turkey, som også står bag Domotex i Shanghai og Istanbul, barsler nu med en ny aflægger i Tyrkiet: Domotex Gaziantep Machine-Made Carpet Fair.

Det bliver en messe, som helt helliger sig de maskinfremstillede tæpper, fordi netop denne tyrkiske region nær grænsen til Syrien er et centrum for eksporten af maskinfremstillede tæpper til bl.a. Mellemøsten.

Domotex Gaziantep åbner 26. maj 2014 og fortsætter i fire dage. Messen skal ses som en tæt dialogpartner med modermessen, Domotex i Hannover, hvor mange af de potentielle udstillere i forvejen er til stede.

Specialudgaven for maskin­vævede og – tuftede tæpper får 29.000 kvm at boltre sig på i Gaziantep Ortadogu Fair Center, oplyser Alexander Kühnel, direktør for Hanover Fairs Turkey.

Messen i Gaziantep vil også afvikle et særligt program, rettet mod anatolske delegationer for på den måde at rette sig mod professionelle indkøbere fra flere regioner i Tyrkiet. For at opnå maksimal opmærksomhed og mediedækning samarbejder Hanover Fairs International med en række TV-stationer, aviser og webmedier i Tyrkiet og Mellemøsten.

www.domotexgaziantep.com