Skolerenovering med keramiske løsninger

Undervisningscenter Rehau er under renovering efter et projekt af tegnestuen Hermann Beyer fra Döhlau

Blandt overskrifterne er, at projektet anvender ‘naturlige byggematerialer, som både tjener arkitekturens design og løfter skolens niveau til en moderne, progressiv undervisningsinstitution‘, hedder det i beskrivelsen.

Det var baggrunden for valget af et fuldt sortiment af keramiske løsninger, leveret af det fremstormende Agrob Buchtal, som også er ved at skaffe sig en solid platform herhjemme. Skolens facader blev beklædt med den uglaserede KeraTwin® i aflange formater, mens Agrob Buchtals smudsafvisende klinke Emotion blev anvendt i catering-køkkenet og Pasado på trapper, i korridorer, i vådrum og i skolens aula.

Agrob Buchtal: De keramiske fordele er flisernes lange levetid, deres bæredygtighed og deres robuste overflade med hensyn til struktur såvel som farve. Keramiske beklædninger kan ikke brænde og vil dermed heller ikke udvikle giftige gasser eller dampe. De elegante lange formater er ekstremt populære hos arkitekter og bygherrer og giver ikke mindst undervisningsbyggerier et ekstremt moderne udtryk i forhold til traditionelle skolers arkitektur.


agrob-buchtal.de