Lyddæmpet laminat ude i ny kollektion

Den norsk-belgiske koncern Berry Alloc er ved at positionere sig som verdens førende producent af højtydende laminatgulve.

Produktet kaldes High-Tech Laminate og har været kendt siden 1992. Tiden har Berry Alloc anvendt på at opbygge renomméet som et kvalitetsmateriale, der også i bæredygtighedens optik høster pæne anmeldelser: Til fremstillingen anvendes papir og træ, fremstillet i respekt for ISO 14001, laminatgulvenes låsesystem betyder en høj genanvendelsesfaktor, og med gulvsystemerne følger ydelsesgarantier, der som minimum er 50 år og på låsesystemerne hedder ‘livstid’. Alle kollektioner produceres med lydabsorberende underlag, så trin – og trommelyd dæmpes. I fugtudsatte kældere er gulvene velegnede, da den forseglede laminat afviser vand, også på kanterne.
Berry Alloc fremhæver, at High Tech systemerne er anbefalet af Norges Astma – og Allergiforbund. Berry Alloc er kendt for sit omfattende program af laminatgulve, men fortsætter alligevel med at ekspandere.

Sæsonens trends kalder Berry Alloc for ‘Bright on White’ og anslår de lyse toner, som kan kombineres med frækkere farver i pastel – og pangskalaen. En anden tendens, oplyser producenten, er ‘primitive rustical’ med en tendens i retning af dybe furer, ru overflader, takkede kanter og store knaster.

Berry Alloc meddeler endelig også, at den specialudviklede aluminiumslås er udkommet i en ny, forstærket version, der gør installationen af 300 mm planker nemmere.

berryalloc.com