Fugefrit nyt

Sikafloor® 300-330-350N Elastic er tre forskellige fugefrie gulvtyper fra producenten Sika Danmark, et datterselskab af Sika i Schweiz.

Gulvene er alle baseret på polyuretan og lægges ud selvflydende og selvudjævnende. I forhold til en bekymring om lugt og luftforurening, der af og til ytres i talen om fugefrie gulve af PU, har Sikafloor-løsningerne en lav VOC-emission, påpeger Sika Danmark.

Til de dekorative gulve bruges Sikafloor®-330 og 300-N, til skridsikre belægninger anbefales Sikafloor®-350N Elastic.

For alle systemer gælder, at de kan udbygges til en akustisk dæmpende komfortversion ved hjælp af en gummimåtte, der integreres i konstruktionen. Sikafloor-Comfort Regupol 4580 er en præfabrikeret stødabsorberende måtte af polyeter-skumgranulat, der er bundet med fint gummistøv og polyuretanbinder.

Det udnyttes ikke mindst til sportsgulve, hvor den fugefrie løsning ofte optræder i arkitekternes specifikationer. Gulvet opleves blødt og fjedrende, samtidig med, at det dæmper trin – og trommelyd med 20 dB.

Til gulvsystemerne leveres endelig også bindere og tyndbelægninger til toplag. Belægningsteknik A/S er autoriseret dansk Sika-entreprenør.

sika.dk
belaegningsteknik.dk