Effektiv fugt-spærre til beton

Restfugt i nylagte betongulve har været årsag til mange problemer på tidspressede byggepladser.

Det har Rockidan A/S en løsning på, forlyder det fra den kendte rådgiver med speciale i renovering af overflader. Rockidan tilbyder en epoxygrunder, der er diffusionsåben, men som samtidig hæfter og hærder på fugtmættet beton. Grunderen reducerer fugtgennemstrømningen fra betonens underlag; efter tre behandlinger med grunderen bremses fugten derefter så meget, at betonoverfladen kan forsegles med en diffusionstæt fugtspærre.

- Resultatet er en blivende fugtspærring, som gør det muligt at afslutte med en hvilken som helst gulvbelægning uden fugtproblemer, annoncerer Rockidan A/S. Kvalitet og grundighed er nøglen til succes; derfor udføres løsningen af et netværk af autoriserede entreprenører. Gulvet undersøges efter behandling med en elektronisk poretester, der afslører selv mikroskopiske porehuller. Kunden får en afprøvningsrapport, der dokumenterer fugtreduktion og tæthed.

- At gulvets data holder, hvad de lover, kan være et spørgsmål om mange penge; derfor går vi ekstra grundigt til værks, lover direktør i Rockidan, Jens Veibye Johansen.
Rockidan har referencer på fugtspærre-systemet tilbage fra 1991!