Dansk genbrugstæppe til Norge og Sverige

Rug Solid med håndlavede tæpper i skind, bomuld og plast kommer til Sverige og Norge

Hver gang modeindustrien producerer et stykke tøj, et bælte, en taske, etc. fremstiller de også noget, som de færreste tænker over: Rester. Millioner af små og store rester af bomuld, skind mv. De ryger oftest ned i en container og ender deres dage.

Nu går en del af disse rester ind i et håndlavet tæppe fra Rug Solid. Naturligvis er det både billigere og nemmere at producere et tæppe på traditionel vis. Så slipper man for at sortere, udvælge, forarbejde og ikke mindst farvekoordinere blandt titusindvis af rester.

-  Men Rug Solid har taget tanken om recycling til sig og som bonus får du et tæppe, der med garanti er helt unikt. Med tålmodighed (og en god portion held) vil det måske lykkes for besøgende at genkende et mønster eller detaljer i vores bomuldstæpper, der stammer fra denne sæsons modekollektion, hedder det i en meddelelse fra virksomheder, der udstiller på Stockholm Furniture & Light Fair 5.-9. februar.

Rug Solid er baseret i Danmark. Deres holdning til design er derfor præget af skandinavisk ”simplicity. Virksomheden har opbygget sit eget netværk af bittesmå producenter rundt om i verden og via en kontinuerlig design- og produktudvikling er de i stand til at opretholde et højt kvalitetsniveau i deres tæpper, selvom størstedelen af materialerne er baseret på ”leftovers”.

Rug Solid går netop nu ind på det svenske og norske marked med et sortiment af håndlavede, løse tæpper i skind, bomuld og plast i et stort udvalg af farver og størrelser – til overkommelige priser.