Renseservietter fås nu i tre varianter

Dana Lim udvider deres sortiment med Pro Wipes 916 og Pro Wipes Extra 917

Dana Lim udvider nu sortimentet med produkterne Pro Wipes 916 og Pro Wipes Extra 917 - i forvejen tilbydes den velkendte Wipes Sensitive 915.
Dana Lims Wipes er ifølge virksomheden med til at gøre det nemmere at være effektiv. I stedet for at skulle bruge tid på at rengøre sin svamp eller klud efter brug, så kan man med renseservietterne hurtigt komme videre med sit arbejde.

- Vi lytter meget til vores kunders ønsker, så vi løbende kan foretage tilpasninger af sortimentet. Der opstår hele tiden nye ideer og behov, og her er vi vant til at reagere hurtigt og afprøve nye veje i vores produktion. Det er de nye Wipes et godt eksempel på, siger marketingchef Lars Wulff 

Wipes renseservietter kan anvendes til en lang række forskellige opgaver. De fjerner hurtigt olie, snavs, uhærdet fugemasse, fedt fra metaller, uhærdet lim, uhærdet PU skum m.m. Men ifølge Lars Wulff så bliver der hele tiden fundet nye ting at bruge Wipes til:

- Renseservietterne er tænkt til funktioner som at fjerne silikone på vinduer og til at have stående i produktionen ved siden af maskinen. Men det blev hurtigt klart, at de kan bruges til mange forskellige ting, som ikke var tænkt fra starten. Jeg får hele tiden feed back fra vores kunder, hvor de fortæller om nye anvendelsesmuligheder, såsom at fjerne klister efter klistermærker eller sorte aftryk fra mørke skosåler. Og det har gjort dem populære rundt på arbejdspladserne.

De milde Dana Lim Wipes Sensitive 915 er med sine bakteriedræbende egenskaber oplagte til håndafrensning og til følsomme materialer, hvor overfladen kan tage skade af for hårdhændet behandling. Wipes 915 efterlader ikke en hinde på materialer, og det gør dem meget anvendelige, når overflader skal rengøres inden limning.

De nye Wipes 916 er en professionel renseserviet med ekstra rensekraft, der eksempelvis kan fjerne uhærdet fugemasse, uhærdet lim, uhærdet PU skum samt olie, snavs, fedt m.m

Pro Wipes Extra 917 er ru på den ene side, som man kan anvende med en slibende effekt, når det er nødvendigt. Der er stadig den almindelige, bløde side til at opbløde og nænsomt fjerne snavs med, og så kan man vende den om, når man støder på mere genstridigt snavs.