Altro på Copenhagen Food Fair 2013

På Copenhagen Food Fair 2013 vil der være mulighed for at kigge nærmere på både K30 samt Altro Unity fra Altro

I dagene fra den 24.-27. februar 2013 bliver dørene atter slået op til Copenhagen Food Fair i Bella Centret, Nordens vigtigste fagmesse indenfor foodservice og catering, hotel og restaurant samt detailhandel. Her kan du besøge Altro, der er verdens førende producent og leverandør af skridsikre gulve, skriver virksomheden i en meddelelse.

Altro fremstiller hygiejniske, sikre, praktiske og dekorative gulve til alle indendørsmiljøer uden at gå på kompromis med funktion og design. Den omfattende produktportefølje består af både traditionelle og moderne gulve med såvel strukturerede som glatte overflader, der fås i et bredt udvalg af farver. Altro’s kunder befinder sig indenfor mange forskellige sektorer, og både hotel, restauration og catering er godt repræsenteret blandt Altro’s kunder.

På Copenhagen Food Fair 2013 vil der være mulighed for at kigge nærmere på både K30 samt Altro Unity fra Altro. Begge produkter bliver brugt med stor succes i køkkenmiljøer, kantiner og andre udskænkningssteder, hvor både sikkerhed og hygiejne er i højsædet. K30 – Et 3 mm tykt sikkerhedsgulv, der er designet til områder med hyppigt spild af vand og fedtstof. Det er slidstærkt og behageligt at gå på og har gode lyddæmpende egenskaber.
Altro Unity – Et hårdført 2,5 mm sikkerhedsgulv med fremragende holdbarhed. Altro Easyclean Maxis PUR teknologien er anvendt på dette gulv, hvilket gør gulvet særdeles velegnet til brug i køkkenmiljøer, hvor hygiejnen er i højsædet.

Altro er at finde i hal C på stand H-006A under hele Copenhagen Food Fair 2013, der finder sted i Bella Centret fra den 24. til den 27. februar 2013.
 

K30 samt Altro Unity fra Altro bliver brugt i køkkenmiljøer, kantiner og andre udskænkningssteder, hvor både sikkerhed og hygiejne er i højsædet. .