Vinyle tæpper vel modtaget

Mens Bolon annoncerer nyt samarbejde med det internationale designbrand Missoni, lægger stadigt flere herhjemme mærke til de svenske vinyltæpper

Interstudio er en dansk virksomhed, der er bedst kendt for sit store program af ikoniske designermøbler fra hele verden.

- Men at have tekstile gulvbelægninger med i kollektionen er en fremragende idé. Enten skal kunden have møbler til sine nye tæpper, eller han skal have en tekstilbelægning ind i sit nye interiør, konstaterer Inter­studio A/S.

Efter den opskrift har mange kunder herhjemme nu stiftet bekendtskab med svenske Bolon, der fremstiller tekstile belægninger af vævede vinylfibre. En Bolon-belægning yder en eftertragtet akustisk dæmpning på 11-18 dB til storrumskontoret, og samtidig ydes der en garanti på den ekstremt robuste belægning på op til 14 år.

- Vi kan konstatere, at danske arkitekter ytrer stor interesse for det svenske vinylprodukt, siger Interstudio.

Producenten har senest gjort sig bemærket gennem sit samarbejde med internationale designere som Jean Nouvel og nu også Ottavio og Rosita Missoni.

Bolons direktørsøstre Annica & Marie Eklund udvælger sammen med Missonis familieledelse de mønstre og strukturer, der egner sig specielt til vævning som tæpper.

- Vi er meget imponerede af resultaterne, siger Rosita Missoni, leder af den hæderkronede designvirksomhed i Milano