Fremgang for laminat

Berry Alloc, Beaulieu-selskabet, ansætter folk og bebuder en ny monteringslås, der gør arbejdet både nemmere og hurtigere

Berry Alloc, den Beaulieu ejede producent, oplever gode tider i sit danske selskab. Salgschef Michael Gitz har armene helt oppe over en fremgang, der har gjort det nødvendigt at mande op med flere konsulenter. Berry Alloc Danmark beskæftiger nu seks på fuld tid i sin salgsstyrke. Uddannelsen af de nye er i fuld gang i det tekniske showroom i Vejle.

Det er især kvalitetsproduktet højtrykslaminat (HPL), der er motoren i udviklingen, oplyser Michael Gitz, som også peger på de større bygherrer som dem, der har fået øje på fordelene ved denne type gulvbelægning. Der er begejstring over højtrykslaminatens styrke og over, at den er nem at holde ren. Men det er også en faktor, at gulvet ofte besluttes sent i en byggeproces, når projektbudgettet er ved at være opbrugt. Her er der bifald til et gulvprodukt som højtrykslaminat i smarte designs, fordi man får megen værdi for sine penge, vurderer Michael Gitz.

Produktnyhederne fra Berry Alloc kommer traditionen tro i forbindelse med den store europæiske gulvmesse Domotex i januar. Allerede nu kan Michael Gitz dog oplyse, at en nyhed på vej er et endnu stærkere låsesystem, som vil gøre laminatgulvet nemmere og hurtigere at montere (- og det er nemt i forvejen, siger Gitz!)

- Og så er ‘lange’ plankedesigns så populære, at vi nok kan regne med et endnu større udvalg af dem, når 2016 kollektionen præsenteres, tilføjer Michael Gitz, som eksempelvis påregner flere nye designs i de efterspurgte lange bredformater.