Sten- og trælook til alle miljøer

Svenske Ehrenborg præsenterer sin Nordic Flooring Click kollektion med fliser og planker

Nordic Flooring Click er navnet på en ny heterogen og ftalatfrit vinyl med en bagside af WPC (Wood Plastic Composite). WPC er en blanding af træfibre og termoplast.

Med en total tykkelse på bare 5,5 mm er Nordic Flooring Click i flise – eller plankeformater også velegnet til renoveringsopgaver med begrænset indbygningshøjde. Det gælder uanset, om der er tale om private kunder til boligformål eller erhvervsopgaver indenfor f.eks. butik, skoler, børnehaver eller kontorbyggeriet, oplyser Knud Hansen, dansk agent for Ehrenborg og Nordic Flooring.

Nordic Flooring Click er kemikaliebestandig og er godkendt til områder, hvor der køres med kontorstole, oplyser producenten. Vægten er så høj som 6 kg pr. m².

Click-kollektionens udvalg af sten – og træoverflade kommer som henholdsvis ‘fliser’ på 305 × 610 mm eller ‘planker’ på 220 × 1210 mm. De er nemme at installere og kræver ingen klæbestoffer. Modulerne klikkes sammen med et låsesystem, der er udviklet af innovationsvirksomheden Välinge. Det kaldes 5G og kaldes det mest avancerede system på det aktuelle marked.

- Et gulv er en hel del mere end blot en overflade. Det viser holdning og livsstil, iscenesætter rummet og skaber et helhedsindtryk, argumenterer Knud Hansen, Nordic Flooring.