Gulvrenovering er et håndværk i vækst

Finansielle stramninger har lært bygherrer at sætte pris på eksisterende gulve i stedet for at skifte dem ud til nye; også når de har nået en vis alder


Gulve har et længere liv, end mange af os går rundt og tror. Det understreger et nyt selskab, der er stiftet af et af de kendte navne fra rengøringsbranchen, Frank Mathiasen.
- Mens man før finanskrisens wake-up call udskiftede gulve i hurtig takt, så er virksomheder, boligselskaber og institutioner i dag blevet opmærksomme på de muligheder, der ligger i en professionel renovering af eksisterende belægninger, påpeger Frank Mathiasen, der står bag Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS.
At renovere gulve er ingen nyhed, medgiver Frank Mathiasen; det nye er, at flere på markedet har lyst til at få det gjort og, at medarbejderne i det nye selskab behersker discipliner til at rense og oprette gulve som kun få i den professionelle rengøringsbranche.
- Godt håndværk er kendetegnet af viden og øvelse; vi har begge dele, forklarer Frank Mathiasen og fremhæver to nøglemedarbejdere i Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS, som tilsammen kan mønstre 50 års erfaring. Den stilles nu til rådighed for den nye virksomhed, hvis fokus vil være ligeligt på terrazzo og på andre gulvtyper som linoleum, vinyl, asfalt og beton.
- Men vi er ikke gulvlæggere, så vi udskifter ikke materialer eller lægger nye gulve; vi genopretter eksisterende, pointerer Frank Mathiasen. Dog støber Renex Terrazzo- og Gulvrenovering nye terrazzogulve i mindre dimensioner.
Han tilføjer, at dybderens af gulve med afslibning, renovering og forsegling hele tiden har været en naturlig del af rengøringsvirksomheden; udviklingen er, at der med det selvstændige selskab skabes synlighed for det specielle håndværk i et nyt forretningsområde.
Og noget tyder på, at Frank Mathiasen har grebet fat i et forretningsområde med et vist potentiale, for på kort tid har Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS oplevet en markant vækst.
- Der er mange kunder til det, vi kan, konstaterer Renex-direktøren. Ikke mindst boligselskaberne tegner sig for en pæn del af en stigende omsætning.-sab
www.renexgruppen.dk