Har man sagt træ må man sige olie

Når trægulvet skal have en behandling, så det kan tåle lidt af hvert, så er det oliedunken, der rækkes ud efter

Det mener Trip Trap Woodcare, som er tæt på verdensberømt for sine plejeprodukter til trægulve. På Domotex 2014 understregede direktør Claus S. Nørgaard, at især de produkter, der efterlader træet med et tilsyneladende ubehandlet look, er efterspurgte. Et eksempel er Trip Traps Neutral Oil.

- Olien trænger ned i træet og beskytter det indefra, hvilket er den store forskel på olie og lak eller voks, som begge alene styrker overfladen, forklarede Claus S.

Nørgaard på Domotex, hvor der alle messedage var myldretid på standen. Det er ikke hverdagskost, at en producent af noget så anonymt og usynligt bliver til et ægte brand, men det er faktisk lykkedes for Trip Trap fra Lunderskov.

Trip Trap Woodcare har – egentlig mod sin overbevisning – til denne sæson også lanceret en plejevoks med olie, Hardwax Oil. Den kan med polering give plankerne et skinnende, nyplejet udtryk, som en del kunder efterspørger.

Claus S. Nørgaard understregede, at en del Trip Trap Woodcare produkter – herunder Hard Wax Oil – er møntet på den professionelle gulvbehandling, fordi de indgår i et system af forbehandling, grundbehandling, pleje og vedligehold. For at få det optimale udbytte skal hele systemet respekteres.

At det også sker, kan man læse ud af den imponerende referenceliste, der omfatter St. Pancras Station i London, Københavns Lufthavne, Præsidentpaladset i Slovenien, Charles de Gaulle Lufthavn i Paris og møbelproducenten Blum i New Zealand.