Tre indgangsmåtter fra Altro

Altro lancerer udvidet sortimenet af måtter med tæt tekstiloverflade af nylonfibre, der holdes på plads af lameller med nylonarmeret gummi

Altro lancerer nu et nyt og udvidet sortiment af indgangsmåtter, som både efterlever kravene til sikkerhed og hygiejne. Det særlige ved Altro’s indgangsmåttesystem er selve måttens tætte tekstiloverflade af nylonfibre, som holdes på plads af smalle lameller med nylonarmeret gummi, der kan suge store mængder fugt, skriver virksomheden.

- Altro indgangsmåtterne sørger effektivt for at grus, sand og vand forbliver væk fra de indendørs gulvbelægninger, som derved kan bevare deres udseende bedre, forlænge levetiden og reducerede rengøringsomkostningerne. Med det nye sortiment vil der fremover være hele tre forskellige indgangsmåtter i sortimentet og dermed en endnu bedre mulighed for at skræddersy en løsning, der passer til kundens behov, hedder det i en meddelelse fra virksomheden.

AltroGuard De Luxe leveres i 12 og 18 mm tykkelse samt i 7 farver. Denne indgangsmåtte er produceret af ny gummi og fås med tekstiloverflade i forskellige farver, samt en udgave med gummilameller uden tekstiloverflade til udendørsbrug.

AltroGuard Standard leveres i 12 og 18 mm tykkelse samt i 7 farver, denne indgangsmåtte er produceret af genbrugsgummi og fås med tekstiloverflade i forskellige farver, samt en udgave med gummilameller uden tekstiloverflade til udendørsbrug.

AltroGuard Basic er en indgangsmåtte med nålefilt på toppen, den kan rulles sammen, leveres i 3 tykkelser 15, 20 og 24 mm samt med 7 forskellige farver tekstiloverflade .